Om Oss

LP Takservice utför ny- och omläggningar och takrenoveringar i Skåne. Vi utför arbete som takläggare åt privatpersoner, företag samt andra fastighetsägare.

Vi är ett professionellt team av takläggare.

Att ha ett välfungerande, funktionellt och skyddande tak av bra kvalitet är a och o för att resten av ditt hus och i förlängningen du själv ska må bra. Förutom dess funktion, är takets utseende, hållbarhet och kostnad något vi ofta bryr oss om men alla aspekter är lika viktiga att ha i åtanke inför en stundande takläggning.
Hur ska du då veta om ditt tak endast kräver en upprustning eller behöver göras om helt och hållet? Vilka material du ska använda som både är prisvärda och hållbara? Hur du kan underhålla ditt tak så att du slipper byta det före dess faktiska utgångsdatum?

Det är där LP Takservice kommer in, vi är flexibla och försöker med en god dialog alltid hitta den bästa lösningen för kunden. Vi är ett professionellt team av takläggare med flera års erfarenhet i takläggningsbranschen och genom mycket god kännedom i branschen kan vi erbjuda ett väl utfört kvalitetsarbete och ser varje uppdrag som en referens till nästa. Vi är stolta över alla våra arbeten och med nöjda kunder strävar vi efter framgång i allt vi gör.

Arbetskraften

Lär känna teamet.

Lars Nilsson

Lars Nilsson

VD & Kundansvarig

”Som VD och kundansvarig är det absolut av högsta vikt att alltid ha kunden i fokus. Taket är husets kärna, man tänker inte ofta på hur viktigt ett tätt och välskött tak är tills det droppar ner eller fuktskadan är framme. Vår vision är att hålla svenska tak täta över det svenska familjehemmet.”

Jean Pierre Du Rietz

Jean Pierre Du Rietz

Projektledare & Kvalitetsansvarig

”Som projektledare och kvalitetsansvarig är det för mig absolut viktigast att hålla ett öga på konstruktionen, att allt arbete utförs kvalitetsmässigt samt att arbetet följer tidsplanen. Att bära ansvar över kvalité som är en av våra viktigaste grundpelare är något jag tar med största stolthet.”

Kalle

Kalle

Takläggare & Teknikansvarig

”Att vara uppe på taket och få arbeta i vädrets olika element är en känsla av frihet, som takläggare är det detta som lockar efter själva mötet med kunden och att kunna hjälpa ett hem att bli helt vattentätt.”